Vi vill välkomna RSVP som ny samarbetspartner!

Posted on

 

Går du i bröllopstankar och vill ha det lilla extra? RSVP Skräddarsydda Italienska Bröllop och Events specialiserar sig på bröllop och evenemang som arrangeras i exklusiva platser i Italien.

Om du drömmer om att binda – det – knut på en fantastisk och exotisk plats där konst, kultur, glamour, fantastisk mat och hisnande landskap? Är detta allt du någonsin önskat dig för din stora dag? Då är Italien din bröllopsdestination! Du och ditt bröllop är unika och förtjänar en skräddarsydd tjänst som är anpassad efter dina önskemål och behov, för att uppnå den ultimata upplevelsen under en livstid!

” Vi är ett team av erfarna bröllop och evenemangsarrangörer som mer än gärna delar vår  passion och entusiasm för allt som är italienskt med våra kunder. Tack vare vår kunskap inom branschen samt våra känningar i Italien, har vi möjlighet att arrangera fantastiska evenemang, bröllop och speciellt weekend-bröllop i exklusiva miljöer, hotell, medeltida slott, lyxiga segelbåtar, eller varför inte i en idyllisk by – ideal för par och deras familjer och vänner som söker avskildhet. Vi kommer att erbjuda en individuell och skräddarsydd lösning i alla avseenden under din vistelse samt organisera dina favoritaktiviteter.
Vi kan även hjälpa dig i arrangemanget av civila och religiösa bröllop samt symboliska ceremonier, detta är perfekt för de par som är villiga att säga “ja” men utan några rättsliga implikationer”.
 www.rsvpitalianevents.com