Prelude


Goldie

En väldigt fin och sensuell linje med utarbetade artiklar och trendsäkra modeller, där den klassiska behån tolkas på nytt i en modern tappning. Mycket uppmärksamhet ägnas åt detaljer: avsluten är gjorda i satin, sidenklädda knappar, satintäckta ränder eller breda ränder av satin, perfekt matchande broderade delar. Kroppen i denna linje framhävs och är ett perfekt uttryck för PRELUDE konceptet. Extremt hög kvalitet, tack vare handarbete och de noggrant utvalda tygerna, snygg design samt raffinerade detaljer. Linjen riktar sig till den självsäkra kvinnan som vet exakt hur den ultimata modevärlden ser ut och är en del av den.


Winter Fairy

”En vacker trädgård täckt av frost, för en bräcklig fe”. Det är en feminin linje med ultralätta artiklar gjorda av mycket mjuka tyger, som ger en mycket behaglig känsla mot huden. Utformningen och de ljusa färgerna, i kontrast med rosetter, små pärlor och kombinationen mellan tyll i den finaste kvalitet och spets ger en till synes enkel och behaglig sammansättning. Linjen erbjuder sensuella detaljer i form av transparenta tyger, urringningar och låg skärning.


Allure

Kombinationen mellan spetsen ”Leavers”, satin och kristaller resulterar här i sofistikerade artiklar i en rad olika stilar. Kontrasterna och genom avgränsning i dess former placeras denna linje bland samtida modetrender! Återigen uppmärksammas här detaljerna: juvelaccessoarer, små rosetter, satin samt spetskanter, perfekta överlappningar i spets och lyxigt breda behåband i satin!