Clandestine


Midnight Call

En förförisk linje, som kommer i en mängd olika modeller. Bortsett från den uppenbara sensualitet som präglar denna linje, är den mycket bekväm och mjuk samt mycket lätt att bära. Den lätthet av tyll blandat med den fina spets som används ger en graciös och sensuell siluett. De blommiga accessoarerna ökar denna linjes erövrande kvinnlighet. De väldefinierade färgerna tillsammans med de provokativa formerna framhävs sedan av de omfattande prickarna i plysch.


Flower Bomb

Det lekfulla exklusiva mönstret i kontrast med de svarta rosetterna, hypnotiserar ögat. De svarta, röda och turkosa färgerna ger våra sinnen en frestande inbjudan till att utforska trädgårdens olika förnimmelser. Den slingrande linjen runt kuporna framhäver en förförisk klyfta. Trosan med den höga midjan, korsetten och den lågt skurna balconetten, är alla spektakulära och sensuella artiklar som är tänkta att leka lite med ens fantasi.


Private Game

Ett mycket stort antal artiklar, från förföriska till klassiska, kombineras här med flirtiga och lekfulla accessoarer, i ett spel mellan kontrast och transparens. Mixen mellan det dyrbara satin och sensuella spets, bidrar till en sofistikerad siluett för kvinnan som vet exakt vad hon vill.