Varumärken

Jolidon är ett paraplyvarumärke för de två nyckelvarumärkena Jolidon Fashion och Jolidon Clandestine, vilka återfinns i premiumsegmentet.

Exklusiva Prelude återfinns däremot i högsta premiumsegmentet. Märket Prelude påminner om Europas aristokratiska elegans. Prelude är den moderna prinsessans, den starka och den sofistikerade kvinnans underkläder, där den kvinnliga och diskreta charmen på ett subtilt men bestämt sätt kräver absolut lydnad.

Jolidon har byggt upp ett kreativt designcentrum med högpresterande designers vars kollektioner inspireras av de allra senaste trenderna inom såväl underkläder som badkläder. Företaget har också ett nära samarbete med ledande europeiska byråer inom området. Nya kollektioner lanseras två gånger om året, vilket gör att du kommer att känna dig speciell och veta att dina plagg är unika.

Underkläder handlar både om mode och funktionalitet. Det är utifrån denna filosofi som Jolidon skapar och producerar funktionella men samtidigt snygga och sensuella underkläder. På så sätt tilltalar Jolidons produktsortiment ett brett spektrum av personligheter – här finns något för alla!

Den moderna prinsessan, den provokativa förförerskan, den eleganta divan samt den komfortälskande kvinnan – alla kommer de att hitta högkvalitativa underkläder som tar fram det bästa ur dem och framhäver deras personligheter.