Om oss

Historik

Mira Mollis etablerades under 2012 då vi bestämde oss för att lansera ett nytt underklädesmärke i Sverige. Varumärket, Jolidon, som vi importerar från Europa, grundades dock redan 1993 och är ett väletablerat premiumvarumärke i stora delar av världen. Idén till Mira Mollis tillkom mot bakgrund av att vi ser en brist på variation och utbud inom bad- och underkläder. Vi tycker också att det är svårt att hitta ett bra utbud av storlekar och utföranden när det kommer till design och färg av exklusiva underkläder. Vår vision är därför att kunna erbjuda våra kunder högklassiga produkter som förenar kvalitet och design. Baserat på denna enkla princip erbjuder vi ett brett produktsortiment som kombinerar bra funktionalitet med snygg design med känsla av exklusivitet och förförelse. På så sätt passar vårt utbud ett brett spektrum av personligheter – det finns något för alla!

Vår värdegrund

Vi är ett ungt företag som vill erbjuda våra kunder speciellt utvalda underkläder av högsta kvalitet och modegrad, samtidigt som vi tänker på vårt företags sociala ansvar. Vi har därför valt att samarbeta med ett märke som har sin produktion i Europa för att på så sätt främja den europeiska traditionen och kunskapen inom textilindustrin. Detaljarbetet samt tygerna och accessoarerna är av högsta kvalitet och hämtas från producenter i Frankrike, Italien eller Österrike (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive m.fl.).

Att ha produktion och lager i Europa möjliggör också snabba leveranser, hög flexibilitet till förändringar på marknaden samt operativ precision, vilket bidrar till mycket bra service och support för våra kunder.

Mira Mollis accepterar naturligtvis beställningar från hela världen.

Mira Mollis är generalagent för Sverige. Om du är återförsäljare och är intresserad av att även föra detta märke i din butik, var god kontakta oss på info@miramollis.com för fler detaljer.