Betalning & Frakt

Mira Mollis accepterar beställningar från hela världen. Olika leveranskostnader och alternativ listas nedan och även i vårt kassaförfarande.

Bytesrätt

På miramollis.com vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Vi erbjuder därför bytesrätt. Om du önskar byta en vara tar vi emot den för byte i oanvänt skick i orginalförpackning med alla prislappar och originaletiketter kvar.

Bytesrätten gäller inte trosor och andra underdelar på grund av dessa varors intima karaktär.

Varan måste returneras i nyskick. Varan kan inte testas mot huden och måste returneras helt oanvänd i sitt absoluta nyskick, ren till utseendet samt fri från fläckar och kroppsbehåring. Underkläder kan inte returneras om de har testats mot huden. Vi accepterar endast byte av varor som sker inom 14 (fjorton) dagar från leveransdatumet av ditt köp.

Mira Mollis förbehåller sig rätten att neka byte av alla varor som inte uppfyller ovanstående krav.

Leveranskostnader

Inrikes
Beställningar inom Sverige för över 500 kr är kostnadsfria.
För beställningar inom Sverige för mindre än 500 kr uppgår leveranskostnaden till 50 kr per försändelse.

Utrikes
Första klass inom Europa 250 kr.
Första klass internationellt 250 kr.

Leveranstid

Inrikes
Varor skickas från vårt lager inom 1-3 arbetsdagar och bör vara hos dig inom 2-5 arbetsdagar då fraktbolagens leveranstider varierar beroende på leveransadress.

Utrikes
Första klass inom Europa 5-7 arbetsdagar.
Första klass internationellt 7-10 arbetsdagar.

Betalning

För att få dina bad- och underkläder så snabbt som möjligt rekommenderar vi att du använder vårt säkra betalningssätt med Klarna för din beställning. Du kan även välja vår säkra server för att betala din beställning med kreditkort online. Vi kommer inte att debitera ditt kreditkort tills vi skickat din beställning.

Personuppgifter och Sekretesspolicy

Mira Mollis är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Alla personuppgifter hanteras i enlighet med gällande Svenska Personuppgiftslagen (PUL).

Vid registrering och beställning godkänner du att dina person- och inköpsdata kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation. Dessa uppgifter lämnas aldrig vidare.

Vänligen skicka returer för byte till följande adress:
Dianavägen 23
115 42 Stockholm
Sverige