Här kommer bröllopsraffset!! :)

Posted on

 

Våren är på ingång och så även bröllopssäsongen och du gör dig redo för din stora dag: vid detta mycket speciella tillfälle vill du inte lämna något åt slumpen! Varenda brud som vill känna sig som en prinsessa och vill må bra utanför såväl som under! Din brudklänning är lika viktig som dina brudunderkläder och förtjänar samma uppmärksamhet gällande detaljer. Det är därför vi på MiraMollis kommer att ge er några värdefulla tips och tricks för att välja de bästa underkläderna till det bästa tillfället i livet :

 

 

1 . Välj underkläder innan din brudklänning
Detta kommer att säkerställa att du kan skräddarsy din outfit enligt dina underkläder: en axelbandslös behå under en bustierklänning, figurformade, höga trosor eller en body under en tight klänning… Du kan också harmonisera dina tyger det vill säga; spets underkläder till en broderad klänning. Samtidigt som det bästa valet under  en sidenmjuk klänning är en mjuk och enkel behå som inte lämnar någon synlig kontur!

 
2 . Få professionell rådgivning
Många kvinnor bär fel behå storlek och speciellt som brud bör du skaffa dig professionell hjälp med mätning: detta är inte bara för att du skall bära rätt storlek och brösten få rätt stöd, utan skärningen på brudklänningen ser även helt skräddarsydd ut, då den faller med exakt precision över dina underkläder.

 
3 . Satsa på vitt , en off-white… eller rött!
Du bör helst välja underkläder i en benvit färg eller hudton om brudklänningen är i en traditionell vit eller champagne färg, även om vissa röda underkläder är väldigt diskreta under ett ljusvit klänning. Och rött är färgen för kärlek och förförelse: en sensuell touch för bröllopsnatten! 😉

 

Bröllopsraffset hittar du här: www.miramollis.com/shop