Har du rätt storlek på din behå?

Posted on

Nyligen publicerad undersökning visar att endast 30% av alla kvinnor har rätt storlek på sin behå, trots att din behå endast kan bli riktigt snygg och bekväm under dina kläder då du väljer rätt storlek.

 

1) Får du veck på din behå? Passar inte kupan ordentligt? I så fall är stoleken på din kupa för stor. Kupan skall omsluta bröstet perfekt utan några skrynklor eller veck någonstans.

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Ger din behå kant dig ”dubbla” bröst? I så fall är behå kupan för liten.
Du kommer då att få en osmickrande figur och det ser ut som att du har ”dubbla” bröst. Det skall vara en mild övergång från behån till bröstet.

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Åker ditt behåband upp i ryggen? I så fall är det för stort. Utan en fin och tight fitting, kan aldrig behåbandet ge det nödvändiga stöd den skall ge och åker upp i ryggen på grund av bröstens vikt. Behåbandet skall ge en fin och horisontell fitting runt din kropp.


 

 

 

 

 

 

 

 

Tips! Ta dina behåmått minst en gång per år.
Din kropp– och därför även brösten, påverkas av många faktorer som till exempel; graviditet, viktförändringar eller bara det enkla faktum att du blir äldre. Därför är det att rekommendera att du tar dina mått inför varje inköp av nya underkläder.