Fem hemligheter för partysäkra underkläder

Posted on

Plötsligt hör du din favorit låt i högtalarna. Du kastar armarna upp i luften och tar raka steg mot dansgolvet. Men snart börjar du känna hur din gamla axelbandslösa behå sakta men säkert med varje hjärtslag, rör sig nedåt… Du är då tvungen att göra en snabb reträtt. Eller kanske valde du den sexiga svarta pennkjolen och du känner hur dina knickers åker upp hela natten. Du försöker diskret att räta ut dem, men det hjälper inte riktigt… Låter det bekant? Vi har fem hemligheter att dela med dig för att säkerställa att det aldrig händer igen! Gör dina underkläder party-säkra denna festliga säsong!

 

1) Iklädd i den tighta “lilla svarta” klänningen eller en pennkjol? Välj något som formar kroppen. Vi pratar då inte om den trista gördeln eller korsetten som får dig att kippa efter andan. Vad vi har i åtanke är något fashionabelt, förföriskt och bekvämt, som en underklänning. Till exempel Prelude siluett shaper underklänning.

 

2) Om du vill visa upp en klyfta men har lite att jobba med, finns det alltid hjälp till hands. Max-up behån, som inte bara tar dig till nästa kupstorlek utan hela två kupstorlekar och ger dig klyftan att dö för. Resultat!

 

3) En bandeau topp eller en axelbandslös klänning är det ultimata till fest. Låt dem inte säga att axelbandslösa behåar aldrig stannar på plats. Här finns Jolidon Basic Push-up balconnette behå som passar en mängd olika situationer!

 

4) På humör för en fest? Det är ett perfekt tillfälle att ta dina underkläder till nästa nivå. Gå till något ännu mer speciellt, lyxigt och festligt. Som en sexig svart djupt urringad korsett från Clandestine. Den bästa vän som man alltid kan lita på, på fester!

 

5) Vinterns stora trend är bodyn. Det är inte bara inne, den är helt perfekt under en stram party outfit, eftersom det framhäver din siluett och löser problemet med synlig behå samt troskanter. Välj även den sensuella bodyn från Clandestine som du även kan använda som ett klädesplagg med till exempel en behå eller linne under.