Vi välkomnar ytterligare en ny samarbetspartner

Posted on

miramollis_sach_samarbetemiramollis_sach_samarbete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu finns våra underkläder även i Eskilstuna! Närmare bestämt på den fina hår och styling salongen SACH! Vill få snyggt sommarhår? Glöm inte att även säkerställa att ni även har de rätta och mest moderiktiga underkläderna också 🙂 Ni hittar allt detta på Stenborgsgatan 3a, Eskilstuna. Mer finns även att handla i vår onlineshop http://www.miramollis.com/

Vi välkomnar ny samarbetspartner! :)

Posted on

Nu finner ni en del av MiraMollis underbara och exklusiva underklädessortiment även hos Englakliniken i Stockholm.

Englakliniken finner ni på Skeppargatan 41, Östermalm. Mitt i centrala Stockholm 🙂 Nedan finns reportage ur Magasinet Älskade Östermalm; om Anna som driver Englakliniken och har över 20 års erfarenhet inom branschen!

Miramollis

 

Alla Hjärtans dag!

Posted on

Snart är det alla hjärtans dag!
ange koden “valentinesday” och erhåll 25% på hela din beställning! Gäller t.o.m. 24/2.
…vem håller du kär?

 

                  
                     www.miramollis.com 

 

Fira Jul med MiraMollis i år!

Posted on

 

Vet inte vad du skall handla för dina nära och kära? Här kan du hitta de perfekta julklapparna som man alltid bär nära 🙂 Och vet du inte vilken storlek du skall köpa, så har vi lösningen till detta också! Hos oss kan nämligen även hitta presentkort på önskat belopp. Du hittar de här.

 

 

 

               www.miramollis.com
                www.miramollis.com

 

Är dina underkläder höst-säkra?

Posted on

 
 
                        
                                        www.miramollis.com
 

Från push-up till shorts: de fem ultimata höstplaggen!
Med vintern i sikte är det hög tid att du bytt upp din garderob. Och du bör inte glömma att ta en kritisk titt i din underklädeslåda också. Är dina behån och matchande trosor redo för sitt ändamål i höst? Eller behöver du några fler basplagg så att du kan växla mellan party klänningar och rejäla tröjor utan att gräma sig? Höst-säkra din underklädeslåda nu med dessa fem ultimata höst objekt!!

 

 

 

 

 

 

                                              www.miramollis.com

Must-have nr 1: “Lilla” svarta behån
Svarta underkläder? Att inte ha någon alls är nästan otänkbart. En svart behå är alltid snygg, alltid sexig. I vinter finns det något för alla. Om subtil, mystik och förförande är ditt motto, se till att kolla in vår serie Clandestine.

 

 

                                                                 www.miramollis.com

Must-have nr 2: En push-up behå
Ibland är det så kallt att du praktiskt taget måste slå in dig själv från topp till tå. V-ringat är ute då. Men vad du kan göra är att bära en push-up. Det kommer att framhäva dina kurvor och hjälpa dig att känna lite mer feminin! Välj en push-up behå som avslutas med spets ovanpå. Det är den absoluta trenden även denna vinter! Var noga med att kolla in push-up behån i vår Jolidon fashion Bridal serie!

 

 

                                                  www.miramollis.com

Must-have nr 3: En shape-up klänning
I höst och vinter ropar dina trikå-och ylleklänningar efter en timglasformad figur. Lösningen kan mycket väl vara shape-up klänningen i Preludes Essentials serien.

 

 

 

                                          www.miramollis.com

Must-have nr 4: En balconnet behå
Under somrarna hör vi ofta att kvinnor vanligtvis föredrar vadderade behåar som inte syns under tajta toppar eller mycket tunna och fina tyger. Men på vintern finns det egentligen ingen anledning att inte försöka ha en balconette behå! En balconette behå lyfter brösten och skapar en mycket attraktiv form, väldigt sensuellt! Och damer, tänk på att spets är fortfarande den rätta trenden i vinter, och så även vad gäller underkläder. Hur sofistikerad är inte det!?! Se vår underbara balconette behå från Clandestine Private Game!

 

 

                               www.miramollis.com    www.miramollis.com

Must-have nr 5: Shorts
Allt eftersom mörkret smyger sig på, kan du leta efter underkläder som är lite mer avslöjande. Tja, shorts är inte bara bekväma, de är också smarta och sensuella. Miramollis underkläderna omfattar ett brett spektrum av shorts: från sexig i spets och broderier till sidenmjuk med snyggt mönster. Se hela utbudet här.

 

Badmode!!

Posted on

 

Vi har förberett en hel dag som går i färgens tecken! Badkläder för att tillbringa sommaren i med stil; i ljusa färger, fantastiska tryck och originell design …!

 

                           Baddräkt etno

                     www.miramollis.com

 

 

 

Höstens bröllopsmode 2014!!

Posted on

 

Här hittar ni bilderna från Bridal Fashion Week i New York. Jenny Packham, Vera Wang, Reem Acra och Naeem Khan är några som visade sina ljuvliga kreationer. Vilka tycker ni bäst om??

 

 

                                 
                                                               
 
 
                            Miramollis blogg             Miramollis blogg
 
 
 
                              Miramollis blogg          
 
 
 
 
                                         
 
 
 
 

                             

 

                                      

Men kom ihåg, som vi skrivit tidigare; Välj underkläder innan din brudklänning
Detta kommer att säkerställa att du kan skräddarsy din outfit enligt dina underkläder: en axelbandslös behå under en bustierklänning, figurformade, höga trosor eller en body under en tight klänning… Du kan också harmonisera dina tyger det vill säga; spets underkläder till en broderad klänning. Samtidigt som det bästa valet under  en sidenmjuk klänning är en mjuk och enkel behå som inte lämnar någon synlig kontur!

 

1) Från vänster: Kenneth Pool  2) Vera Vang 3) Rivini by Rita Vinieris 4) Jenny Packham 5) Jenny Packham 6) Reem Acra 7) Ines Di Santo 8) Rivini by Rita Vinieris